Aug 23, 2008, 7:28 PM

* * * 

  Poetry
546 0 3
дните идват при мен
оставят маските си в някой ъгъл на сърцето ми
и се стопяват в нищото
старият дядо припаднал в тоалетната
момчето с прерязани вени и два литра кръв на пода на банята
самота
хора с осакатени души
леля Станка
полудяла след като дъщеря и починала
вечно с торбите с боклук
Маринчо опикан в някой вход
Всички ние захвърлили истината
забравили как се обича
забравили за
синьото небе
свободата

© Атанас Панчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??