Jan 10, 2017, 11:36 PM

... 

  Poetry
392 0 0

В този свят
ласките ти търся,
украсени от снега,
моите очи все гаснат,
приканващи теб и любовта,
мен да съживиш от пепелта,
повикай ме,
от дън земята ще се появя,
допри си устните до моите,
в сън ще те заведа,
нека да сме двама,
до края на вечерта.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??