Mar 20, 2015, 9:31 AM  

Бедни Пирине! 

  Poetry » Civilian
297 0 0

Пирин е планина чудесна,

нека всички я опазим

от олигархията ни безчестна,

чиито безобразия мразим,

която гнева ни събужда,

която съвестта ни терзае,

която разумното осъжда,

но народът за природата нехае!

 

Ето един интересен и шокиращ цитат от статията по-долу:"...държавни експерти предлагат на Министерски съвет да увеличи концесионната площ 11 пъти с цел узаконяване на всички нарушения."

 

bivol.bg/проекторешението-за-11-кратно-разширяв.html

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??