ХАОС
"Хора"?! - атоми, разпръснати във вечността,
създали своя истина или лъжа.
Далеч от хаоса, не ще намериш ти покой.
И вечно ще ти липсва той.
Бягай, бягай!
Там, в своята истина иди!
Какво ще сториш, ми кажи?
Ще се луташ, ще го търсиш.
А когато той ти подаде ръка,
ти пак ще го сравниш със себе си - "реалността".
Ще избягаш?!
Свободен атом ли си ти?
Или ще продължаваш да живееш в лъжи?
Как обичам моя хаос, моя Бог, моята любов!
Колко щедър е с нас!
Всеки миг е неговата длан.
Той плаче, когато сами изтичаме от пръстите му.
Когато вали, той ридае.
Хванете се за мен
и вечно ще сме в негов плен!
Амин!
© Йоана Каменова All rights reserved.