Поезията е белег,
който говори,
когато всичко друго
мълчи.
Колко ранени
трябва да бъдем,
за да чуем
себе си?
Световен ден на поезията.
Щом в редовете чувствате себе си, отпразнувайте душите си! ♥️
© Надежда Тошкова All rights reserved.