Jul 8, 2009, 1:07 PM

Бели гари 

  Poetry
767 0 1

 

 

Бели гари

по България

накацали...

Мислите им

листите

ги пазят...

И танцуваме

рисувално

по покриви -

там, където

мечтите

се

сбъдват...

© Недялко Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??