Отидох в гората на излет,
но хубаво, че ще е, мислех.
Заек сладоледа ми изязе,
катеричка с ядките преяде,
усетих силен бодеж -
бях седнала върху таралеж;
мечка ме подгони
и в езерото ме събори.
Цялата бях вир вода,
жаба в панталоните ми скокна.
Дали защото е 1-ви април
и е ден на шегата,
се случиха тези бели в гората!?!
© Преси All rights reserved.