Aug 30, 2016, 9:19 PM

Белият крал 

  Poetry » Love
917 2 0

За мъжете, които плачат
и жените, дето си отиват.
Не всичко може да бъде изречено, 
а желанията след време просто се отмиват.

© Корнелия Кристов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??