Jan 5, 2008, 2:18 PM

Белобрадко 

  Poetry
752 0 2
Навън погледни, за да видиш
белобрадия пътник с чувала.
На когото години се молиш
за свойта годишна награда.

© Даниела Илчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??