Jul 23, 2022, 8:20 PM

Белотата 

  Poetry
750 0 0

и белотата

на кората на брезата

е сърцата

 

...........................................

 

друга редакция:

 

сърцата е и

белотата на кората

на брезата

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??