Животът мой е пълен с изненади,
боря се срещу света голям,
от всеки спомен има рани,
болезнени за моята душа.
Дълбоки рани, които зарастват,
остава белег, напомня за тях,
с него живея, с него израствам,
заедно с него и аз остарях.
Белези оставя всеки спомен,
във моята измъчена душа,
но всеки миг в живота е съдбовен,
макар да отнема по частица една.
С
ърцето помни болка и радост,силно е то, със дух не сломим,
вярва сляпо във своята младост,
но знае- животът е само един.
© Сиска Георгиева All rights reserved.