Едно момче беляза
едно сърце.
Едно момиче бе обичано
и беше белязана
с онова чуство за цял живот.
Белязана да обича,
белязана да изпитва страст,
белязана да вижда момчето,
което я заряза заради
една грешка.
Белязана за цял живот
да вижда него
навсякъде...
Никой не може да я спаси!
© Галя Георгиева All rights reserved.
Харесва ми.Кратка поетична изповед.Доловен миг.Wali/Виолета Томова/