ЕЙ НА ОНЗИ ПРОТИВЕН ЗАВОЙ
ТЕ ПРЕГЪРНА С РЪЦЕТЕ СИ МРАКА.
АЗ ПОВИКАХ СЛЕД ТЕБЕ: "ПОЧАКАЙ, ПОСТОЙ!", НО
ТИ ПОТЪНА В НЯКАКЪВ ВХОД, БЕЗ ДА ЧУЕШ, ЧЕ АЗ ТЕ ОБИЧАМ!
ОТТОГАВА НЕ ВИЖДАМ ЗА СЕБЕ СИ
СМИСЪЛ. ТАЗИ УЛИЦА С ТОЗИ ЗАВОЙ СА
БЕЗКРАЙНИ ЗА МЕН КАТО ВЕЧНОСТ!
© Георги Коритаров All rights reserved.
А иначе идеята е много хубава- поздравления!
Ники