В обятието на прилива
удавихме брега.
На пясъка не вярвахме
и на ветровете,
затрупали стъпки и посоки.
Прииждащо и дръзко
морето ни поднесе
един безкраен миг
от спиращо дъха безветрие.
Миг без брегове
и очертания,
но успял да събере
веслата
от всички наши плавания.
© Христов All rights reserved.