Без целувки...
Без ограничения...
Лягам в празното
искам-не искам...
Никога!
Паля цигара
късам пулса
на нощта!
Ритам мисли
прилежно изкривени
в мен...
Удобство,
приличие?
Килограм лицемерие
и смачкани лимони
в утрото...
Луда съм!
Скачам в...
със...
Искам...
Правя го!
Без илюзии!
Сряда!
© Росица Илиева All rights reserved.