May 14, 2024, 4:23 PM

Без дрехите е по-горещо 

  Poetry » Erotic
241 1 2
 
 

Защо си с дрехи
щом си с мен в нощта?
Завивките са меки,
а плътта
на двамата взаимно се зове -

Нали я чуваш?
И си в моите ръце
задъхана от страст, и бързаш,
а те
на пода са забравени...

Видя ли, колко са излишни -
По-топли сме от тях, направо огнени,
във тази нощ... и в нощите предишни.

 

17.04.2024.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??