За теб аз мечтая, за роза,
но туй остана само идеал,
че светът е тъмен, грозен,
страдание що е съм разбрал...
Не мога да върна времето,
затуй потиснат съм и сам,
тежи ми на сърце бремето
да е в руини неговият храм!
© Георги All rights reserved.