Jun 1, 2005, 4:52 PM

Без Име 2 

  Poetry
1015 0 2
Вече няма да съм нито много честен, нито много открит.
Вече няма смисъл,
чувствам се изпит.
Вече мисля да прогледна, в света ми вече ще е ден.
Вече не мисля,
облак прах след мен.

© Христо Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??