Защо повярвах на нелепите лъжи
те красиви са, но от тях боли.
Любовта превръща се в омраза!
Макар че аз не искам да те мразя.
Но в краката на никoй не лазя
Ти не можеш да обичаш
за пореден път се убедих.
И ничии чувства не зачиташ,
но… късно това го открих…
Съжалявам, че повярвах
че ще дойде ден, във който ще се ощастливя!
Сгрешила съм! Боли ме…
Но по-добре сама,
отколкото една любов-лъжа.
Надя
30.03.2004г.
© Надежда Петкова All rights reserved.