Jun 26, 2015, 10:51 PM

Без избор 

  Poetry » Other
439 0 0


Безсъние и после огън,
безброй очи затварят светлината,
И нито спомен, нито дума,
ни радост, само суета.

Затворници сме на мечтите,
на миналото и на наратива.
Внушиха ни как се живее,
научиха ни как се подръжава.

И нито ден, нито минута,
оставиха ни избор да направим,
пътека, път или безпътица?
Да тръгваме ли, или да останем...

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??