Лутам се... и няма път,
по който мога да поема
стоя на този кръстопът,
на който няма никаква табела.
Уви... боли жестоко
да не знаеш какво искаш
и потъваш все по-надълбоко
и чак до болка устни стискаш.
Коя съм и къде съм... аз не знам,
посока вярна не намирам,
стоя съвсем самичка там
и мъничко по мъничко умирам!!!
© Десислава Костадинова All rights reserved.