Без(раз)личие
мечтае
да намери някъде подслон
(стени и покрив
за да скрие
стихиите
бушуващи в душата му
преди да осъзнае
тяхната магия)
надява се
съдбата да го заведе
пред прага
на щастливия живот
и с обич
да го пренесе през него
за да го превърне (като всички) в роб
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.