Oct 11, 2009, 9:06 PM

Без слова 

  Poetry » Love
574 0 13

По майчински
погали ги нощта,
покри ги със завивка
теменужена,
дискретно скри ги
от света
във самотата им,
заслужена.
Така бе сътворено
и началото,
не бе със слово -
с тиха радост
до изгрева,
издърпал наметалото
и срещнал
втората им младост.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??