Целувах те,
прегръщах те,
треперех, когато те съзра.
А ти от мен странеше
в голямата тълпа.
И чак когато всички
не гледаха към нас,
ти идваше при мен
и питаше за нас.
Така се случи и последно,
когато те видях.
Опитахме се да се разберем
какво ще става с нас.
Но всичко си остана
както и преди.
Ние сме приятели,
но никакъв не се обаждаш ти.
Признавам,
не съм те търсила и аз,
но както казах, ти последно -
не искам да решавам само аз.
© Десислава All rights reserved.