По пътя ще поема, но без теб.
Ще тръгвам вече, но без теб.
Време е, да забравя за теб.
Всичко в мен крещи против теб.
„ Не обичам фалшивите дни с теб“
„ Аз имам мечти, но без теб“
Пак ще обичам страстно, но не теб.
В любов ще се вричам, но не на теб.
Друг любим ще наричам, но не теб.
Ще посрещам зората, но не с теб,
Ще прекарвам деня си, но не с теб.
Вечер ще чакам, но не теб.
Ще лекувам с устни, но не теб.
Искам да се смея, но не с теб.
Ще бъда щастлива отново, но не с теб.
Отивай си, няма да плача по теб.
Няма какво друго да губя,
разбрах, че животът с теб е лъжа.
Напред ще продължа, но не с теб.
Тежиш ми като камък на шия.
Сбогом моя първа любов.
© С. П. All rights reserved.