May 14, 2006, 12:48 PM

Без теб 

  Poetry
893 0 16

Живота ми без теб - като шепа пясък
през пръстите ти пак изтичам,
живот като на сирак бездомен,
самотен, тъжен, необичан.

Живота ми без теб - като на куче
по улиците скита, бито от кого ли не.
Живот като на човек от камък,
без устни, без душа и без сърце .

Живота ми без тебе е... такъв
студен и сив - като пустиня,
такъв ще е живота ми... без теб,
до онзи ден - в който си замина!

© Адриан Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??