Теб ако те няма, защо да съществувам?
От мен ако си тръгнеш, безкрайно ще тъгувам!
Без теб студени са звездите, без теб е пуста и нощта,
в очите ми напират пак сълзите и как е хладна утринта!
Без тебе нищо няма смисъл, без тебе всичко е лъжа,
остана само в спомените и винаги за тебе ще тъжа !
© Мария All rights reserved.