Стига хленчи за шепа любов,
той не те заслужава, момиче
и не, не, че не беше готов,
само не знае как да обича.
Той е счупен, далеч преди теб
и да, диша, даже се смее,
но сърцето му късче е лед,
по навик дори той живее...
И не, не, че вината е в теб,
не е и в него, няма вина.
Просто събра ви случай нелеп
счупен мъж и сърцата жена.
19.09.2019г.
© Ива ВалМан All rights reserved.