Автор на заглавието е MarinTachkov (Марин Тачков). Благодаря!
Разделихме се!“ Чудесно“!
За тебе беше много лесно!
Не беше никакъв проблем.
Секна времето за мен.
Сега животът ми е празен.
Безцветен и еднообразен,
без смисъл и посока
понесен съм и аз в потока.
Не знам какво да правя.
Без тебе, Мила, няма да се справя.
Денят ми стана сух и мрачен,
изпълнен с болка и прозрачен.
За мене си оставаш моят блян,
небесен Ангел от слънце огрян.
Моята Перла в морето родена,
Любов голяма, но несподелена.
Благодаря, че моя муза беше
и сърцето ми до твоето стоеше,
че любовта ти светла ме изпълни
душата ми със спомени напълни.
София
08.05.2016 г.
© Владимир Владимирович All rights reserved.