Понякога е нужно само
син къс небе и светлина,
процеждана през тих прозорец
с оранжеви ухания.
Докосване на мъжко рамо
с усещане за топлина
и смях под спуснатите щори
сред розови дихания.
Венец в косите на момиче
и много пухкави мечти.
Куп обещания, дарени
и руменеещи от свян.
От маргарити и лютиче
стъкмено щастие, почти.
Свят съкровен и скъп, безценен,
за теб и мен в едно събран.
© Лилия Кашукеева All rights reserved.