Събирам ароматни бездихания
в поляните на твоите мечти -
с букетче от разцъфнали желания
ти влюбеното утро украси...
И сливат се във изгрева мълчания,
а от небето топъл дъжд вали,
красива страст, разголила признание,
във стръкче момин смях се прероди...
Улавяме от ветровете трепети
и в звездни угари пилеем плам,
безкраят ни постели лунни шепоти
и ни зави с неземната си длан...
© Михаил Цветански All rights reserved.
Поздрави, Оги