Бездушевност
Невидима останах аз за теб -
същ призрак лек.
Остави следа в моята съсипана душа -
без дори да разбереш;
без да ме дариш с копнеж.
Звездите една подир една изгасват -
изчезват и безпощадно умират.
И там, сред тях, една душа се слива с тях -
изгасва, изчезва и умира пак.
© Яна All rights reserved.