Светкавица, гръм, черен облак и капка,
глас, лице, сълза не солена, а сладка!
Проблясък, кинжал, кръв, болка и писък,
скърцащи панти, черен косач, ново име в черния списък!
Дървен ковчег, кръст от дрянови пръчки, скорошна пръст,
буря, торнадо, нестихваща жажда за мъст!
© Нощна Сянка All rights reserved.