Aug 4, 2008, 8:49 AM

Безглаголно ... лято 

  Poetry
702 0 22
Море.
Вълни и пясък.
Слънчеви усмивки.
Плясък.
На вълни.
Прибой.
И синева.
Криле.
И крясък.
Чайки бели.
Лято.
Жар.
И страсти.
Лодка...
В далечина.
Зарево.
Залез.
Целувка.
Мечти
за любов...
Едноактна пиеса.
Нощ...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??