Jul 1, 2014, 9:06 PM

Безхаберието на здравното министерство 

  Poetry » Civilian
350 0 0

Не на безхаберието на министерството здравно,

що не се интересува от нападението скандално

над на "Бърза помощ" екипа,

щото без нея всеки смъртта може да го спипа

(включително и министъра)!

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1288850

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??