May 29, 2021, 11:10 PM

Безкомпромисно 

  Poetry
371 0 2


Ти недей да ме хулиш, че искам
на орлите, просторът голям.
Ще летя до звездите по-близо,
но от там, пак любов ще ти дам.

И недей да пресичаш мечтите
с подсладител в горчиво кафе.
Аз съм фактор и никога зрител
и те пазя във свойто сърце.

Ако утре се случи да нямаш
всекидневната доза любов,
продължи и не спирай да вярваш,
че за теб съм на всичко готов.

Не унивай защото в мечтите
трябва вяра и плам до пожар.
Разчети негатива на дните.
Има шест и едно всеки зар...

Ако ти се откажеш тогава,
в моя свят да си пак, не мисли!
Веднъж само шансът се дава
на мечти да танцуват с мечти.

Ще те пазя в.сърцето навеки,
но компромис не правя с това
да е кално по нашите пътеки,
да е болка за мен любовта!

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??