Безкраен миг на дежавю магично
мен среща с теб на улица незнайна
и погледът ти хубав хипнотично
потъва в мен с необяснима тайна.
Мен среща с теб на улица незнайна
и минало, и бъдеще - изгубвам
за времето представа, но омайна
е аурата ти цяла... и се влюбвам.
И минало, и бъдеще - изгубвам
отвъд терзанията си тъгата,
че виждайки те аз не се пречупвам
пред клопките коварни на съдбата.
Отвъд терзанията си тъгата
прогонвам със лика ти романтично.
Към теб и все към теб ми е душата -
безкраен миг на дежавю магично.
© Асенчо Грудев All rights reserved.