"Безкрайността е липса на ограничение"
Аристотел
Обича ме! И още как!
Обсебила съм всичките му нощи.
Осъмва в утрото на моя праг.
Задръсти електронната ми поща.
Обича ме! С такава жар!
Подкупил е кварталните цветари.
Създал е в двора ми цъфтящ олтар.
По стълбите - разсипал кехлибари.
Обича ме! А аз... не знам...
Погледнах във очите му (личало).
А там - живот, и страст, и плам
в безкрайност, обещаваща начало.
© Мая Попова All rights reserved.