БЕЗМЪЛВНО
Омръзна ми от лъскави “обичам те”
От дълги обещания и вричане,
От розови изтъркани клишета.
От крадени цитати и превзетост.
Безкрайно по-добре ми е, когато
безмълвно се вплетат ръка-в ръката,
и с цялата си същност да усетя
езика разбираем на сърцето ти.
Достатъчно е ти да си до мене,
макар и от живота променени.
Това, което липсва в мен – да имаш,
това, което липсва в теб – да имам.
Това ми стига!
11.06.2006
© Дидислава All rights reserved.