Mar 15, 2006, 10:34 PM

Безнадеждно 

  Poetry
721 0 2
Иска ми се,
толкоз ми се иска
нямам вече сили затова-

да доида и да притисна
твойте крехки рамена,

Да върна старата магия
там в древната гора ,
да дойда и да преоткрия
смисълът на любовта.

Изпи като последна капка вино,
животът всичко пресуши,
всяка капчица надежда-
от душата ми изтри...

© Калоян Калоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??