Jul 8, 2007, 12:09 PM

Безнадеждност 

  Poetry
744 1 2
Безнадеждност

Устни във твоите устни преливам -
объркани, исктински, жадни.
И сгушен до тебе, в леглото, заспивам,
а твоите устни са хладни.

Пръсти във твоите пръсти заплитам -
търсещи, молещи, страстни.
За твоите мисли отдавна не питам,
а обичта ни тихичко гасне.

Радост във твоята радост намирам,
с неуверено, мъничко его.
И все по-често от мъка умирам,
любов че намираш при него.

© Владимир Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??