Вместо с пушка за упояване
да осигурят неговото залавяне -
нещастния ягуар те убиха
и с лъжи нагло се скриха.
А хранещият животното с една мозъчна клетка*
не затворил вратите на вътрешната и външната клетка!
И никой не пое отговорност, не бил виновен,
че в зоопарка хищник се разхождал свободен!
*Има се предвид служителят, не животното.
darinews.bg/view_article.php?article_id=1309864
© Георги All rights reserved.