"Безплатен" лаф.
Щом ти кажат, че ти дават
нещичко "безплатно",
не им вярвай! Ще се минеш!
Предварително си го платил!
Двукратно!
Пласък номер за примати!
С мозъци на лилипути!
Най-безсрамно го прилагат
за "безплатните"
минути...
© Петър Петров All rights reserved.