Ромът е гражданин у нас,
като такъв и задължения има.
Възмутен съм силно аз,
че ромите в Бургас
не само не си плащат водата,
но и омбудсманът на страната
настоява безплатно да я пият
и с нея да се мият,
ами това за мене е дискриминация.
И ние искаме такава "демокрация"!
tribune.bg/bg/politika/maya-manolova-iska-tsiganite-da-izpolzvat-voda-bez-da-plashtat/
© Георги All rights reserved.