Питате ме за какво ви атакувам?
Не за пари, безплатно ви мразя!
Че за нормална държава жадувам,
от некадърниците ви искам да я опазя!
Прост народ не се управлява трудно,
но не можете всички да манипулирате,
че съзнанието ни е непокварено и будно,
че виждаме как народа ни третирате!
"Тулупи", "мисирки" хората наричате,
тълпата ви пред Президентството стои,
че подкупите и въобще парите обичате,
но въпреки всичко България ще устои!
© Георги All rights reserved.