Над моето легло,
се взирам в нощна красота,
както винаги,
безплътна е любовта,
през музика желана
минава моята мечта,
да пътуваме,
през вечна светлина
и както песните красиви
докосват нежно скитаща душа,
така и знаят,
че безплътна е любовта.
© Никола Диманов All rights reserved.