БЕЗПЪТИЦА
Вали.
Вали.
Вали...
Потоп ли сънувам?
Вали на провала!
А е сухо в Душата ми -
гола пустиня.
Топли капки ме бият -
сърцето ми стине!
Де сте,
мои бели слънца?
Как не утихна...
луда вихрушка.
Пълзя през нея -
сляпа слепица.
Чезна...
Немея и хапя десница.
Де сте,
мои бели слънца?
Дали ще мога
да ви открия
сред тези мокри
и сухи стихии?
Потоп ли сънувам?
Вали на провала!
Вали.
Вали...
Вали...
© Донка Василева All rights reserved.