Аз
се
обличам
в
безразличие,
което
е
по-страшно
от омразата
и
попадам
в
света
на
безцветието
и
монотонността...
И
теменужено
синя
пелерина
ме покрива-
моите
дълги нощи
на отчаяние
в
душата
ми
за тебе
все още...
И
се сливам
с
теменужено
черните
ми чувства-
моето
безцветно
огледало
на
мислите ми
за тебе...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова All rights reserved.