May 8, 2007, 10:35 AM

Безсилен 

  Poetry
469 0 1
 Безсилен се дразня,
 безсилен умирам.
 Дори и да зная,
 пак съм безсилен.
 
 Не искам да пиша
 ни ред дори,
 искам да дишам
 в твоите очи.
 
 Не искам да съм вечен,
 нито спомен дори,
 искам да съм нещо,
 което в теб гори.
 
 Не искам да съм силен,
 от него боли,
 макар и безсилен,
 само за миг
 да съм една от твоите звезди.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??