Mar 14, 2013, 9:44 PM  

Безсилие 

  Poetry » Civilian
437 0 0

Колко души трябва да се самозапалят,

в отвъдното да идат, след като изгарят,

за да тръгнем най-накрая по нов път,

а не момите ни да продават своята плът?
Хората да живеят достойно, щастливо,

а не да управлява малцинство крадливо.

Какво трябва да стане, за да се събудим,

та колко задкулисно всичко е да видим?

Бойко, според новия премиер, бил силен водач,

той, който при важни събития играй мач.

Така е, слепи народе, от трън, та на глог.

Дано днес България да я пази поне Бог!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??